X

Palliatieve zorg in uw regio

Overzicht palliatieve zorgvoorzieningen in de database Zorg Kiezen

Bent u op zoek naar palliatieve zorg in uw regio?
De database Zorg Kiezen biedt een overzicht van zorgvoorzieningen die palliatieve zorg aanbieden in Nederland. Vul uw postcode of woonplaats en een straal in om de palliatieve zorgvoorzieningen in uw regio te vinden.

Regionale lijst per Netwerk Palliatieve Zorg
U kunt ook via het Netwerk Palliatieve Zorg in uw regio inzicht krijgen in de palliatieve zorg in uw woonplaats of postcodegebied. Kijk op deze website op de lijst van Netwerken Palliatieve Zorg voor de contactgegevens en website van het Netwerk Palliatieve Zorg in uw buurt.

Klik op de naam van uw regio, bv Almere. Dan ziet u een overzichtspagina met contactgegevens en de website van het Netwerk. Klik door naar de website en ga naar de button Zorg in uw regio. Daar kunt u direct zoeken naar palliatieve zorgvoorzieningen in uw regio.
 

Netwerk Palliatieve Zorg verbindt
Een Netwerk Palliatieve Zorg heeft een cruciale verbindende rol voor patiënten, naasten, professionals en organisaties in de palliatieve zorg in de regio, die hard nodig is nu iedereen steeds meer op zichzelf aangewezen is. Professionals en zorgorganisaties in het netwerk maken zich sterk voor een goede coördinatie van palliatieve zorg in uw regio, een inzichtelijk zorgaanbod en het verbeteren van de kwaliteit van de palliatieve zorg. 

Zowel de coördinator van het netwerk als de palliatieve zorgvoorzieningen in de regio zetten zich in voor transparante informatie in Zorg Kiezen.


Bij vragen neem contact op
Hebt u vragen over palliatieve zorg in uw regio? Of wilt u uw voorziening toevoegen aan de database Zorg Kiezen? Neem dan contact op met de netwerkcoördinator van het Netwerk Palliatieve Zorg bij u in de buurt


Gerelateerd artikel: Netwerken Palliatieve Zorg in Nederland in kaart

Palliatieve zorg in uw regio