X

PalliArts in één jaar tijd 30.000 keer gedownload

In maart bestaat PalliArts, de app voor de palliatieve zorg, één jaar. De app is inmiddels zo’n 30.000 keer gedownload. Wekelijks gebruiken rond de 2.000 professionals de app in de zorg voor patiënten in de palliatieve fase.

Inmiddels nemen bijna alle 66 Netwerken Palliatieve Zorg deel aan de app. De meeste gebruikers bevinden zich in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. De richtlijnen Pijn, Palliatieve sedatie, Angst en Delier zijn het meest bekeken, maar ook onderdelen als Medicatie/Tabellen worden vaak geraadpleegd.

Wat kan beter?
Hoewel de app veel gebruikt wordt en de gebruikers tevreden zijn, is het altijd goed om te kijken wat er beter kan om de app optimaal aan te laten sluiten op de wensen van de gebruikers. IKNL doet dit via een korte enquête. Neem deel aan de evaluatie van Palliarts door deze enquête in te vullen. Dat is mogelijk tot 20 april en in een volgende nieuwsbrief wordt een korte terugkoppeling gegeven van de resultaten van de enquête.

Ihformatie
Voor meer informatie over de app of de enquête kunt u terecht bij Brigitt Demmer, adviseur palliatieve zorg en beheerder PalliArts via Pallialine@iknl.nl.

Bron: IKNL.nl

 

PalliArts in één jaar tijd 30.000 keer gedownload